Closeup daripada salad diadakan

Memperkaya kehidupan di seluruh dunia

Kami bekerjasama dengan pengeluar dan pengguna untuk mewujudkan ekosistem pertanian yang secara semulajadi menyokong orang, kemajuan dan planet.

Impak kami

Kami didorong untuk memperkayakan kehidupan mereka yang menghasilkan dan mereka yang mengambil, memastikan kemajuan untuk generasi akan datang.

Johan kejayaan Peladang

Petani yang pertama menghadapi landskap yang sentiasa berubah, sambil sentiasa berusaha untuk menghasilkan hasil yang lebih tinggi, ketahanan dan keinginan. Mereka memerlukan benih dan produk perlindungan tanaman yang menangani cabaran mereka — bukan hanya mengikut negara atau kawasan, tetapi laser-memberi tumpuan kepada ekar. Kita berada di atas tanah bersama-sama mereka, mendengar dahulu dan kemudian berinovasi bekerjasama untuk membantu membolehkan kejayaan mereka. 

Keutamaan kita adalah kejayaan petani-kerana apabila pengeluar berkembang, dunia kita hidup subur.

Pendekatan baru untuk inovasi

Idea tidak hidup dalam batasan industri, sektor atau teknologi tertentu. Ia sebabnya kami mengaplikasikan falsafah sumber terbuka inovasi ke arah inovasi , mencari ilham daripada pelbagai pemikiran, idea dan penyelesaian. Apabila digabungkan dengan keupayaan penyelidikan dan pembangunan bertaraf dunia, idea kami berubah menjadi kenyataan dengan penyelesaian pertanian yang pecah tanah dan lestari.

 

Proses penemuan dan pengkomersilan penyelidikan dan pembangunan

Jalan dari penemuan molekul atau sifat kepada pengenalan kepada pasaran adalah yang panjang. Pelancaran hanya titik pertengahan. Selepas pelancaran, ™pasukan Penyelidikan dan pembangunan Corteva Agrisains terus menerokai  formulasi dan gabungan yang berbeza dengan inovasi lain bagi memenuhi keperluan petani yang sentiasa berubah.

 

Sistem makanan yang bertanggungjawab

Kami memahami bahawa makanan yang berkualiti adalah asas kepada komuniti yang berkembang maju dan kami bekerjasama rapat dengan petani bagi memastikan bahawa pemikiran dan teknologi terkini digunakan untuk mengembangkan lagi makanan, di samping mengekalkan sumber tanah dan pemuliharaan.    

Saintis dalam makmal dengan tumbuh-tumbuhan

Inovasi kami

Apa seterusnya untuk masa depan?