Memperkaya hidup bersama

Tiga orang petani berjalan melalui Padang mereka dengan matahari terbenam di belakang mereka

Membina sistem makanan yang lebih bertanggungjawab

Janji kami: untuk memberi tumpuan kepada peluang ekonomi, kemasukan sosial dan penyelesaian Kesihatan sambil melindungi dan nourshing sumber di seluruh sistem makanan.

Membantu komuniti pertanian berkembang

Kami menyokong petani di seluruh dunia untuk memastikan mereka mempunyai alatan dan inovasi untuk menghasilkan keperluan sistem makanan kita, sambil memulihara sumber dan mengekalkan tanah.

Mencari Tanaman

Dua buah penternak sedang

Kemampanan adalah penting untuk masa depan pertanian. Itulah sebabnya kami sedang berusaha merentasi rantaian nilai pertanian untuk memastikan makanan adalah selamat, berkhasiat dan banyak. Melalui produk inovatif dan usaha sama kami, kami membantu membentuk masa depan yang mampan dalam makanan dan pertanian.

Belajar lagi

Memperkasa Petani Pekebun kecil

Petani wanita pengirikan sekam

Kami sedang berusaha untuk menamatkan kelaparan global dan memastikan masa depan yang selamat untuk makanan yang semakin meningkat dengan Memperkasa petani pekebun kecil di seluruh dunia dengan teknologi dan amalan yang lebih baik. Selain itu, melalui kerjasama dengan pemegang kepentingan utama, termasuk kerajaan, Bank dan pertubuhan bukan kerajaan, kami mengukuhkan komuniti luar bandar dan memerangi kebuluran global.

Belajar lagi

Melabur dalam Masyarakat

Lelaki dalam bidang tomato tumbuhan memeriksa

Di seluruh dunia, Corteva Agriscience menggunakan kepakaran Sains tanaman untuk menangani cabaran unik yang dihadapi masyarakat tempatan dan serantau. Dengan menggalakkan peluang ekonomi dan penyertaan sosial untuk semua, kami meningkatkan komuniti pertanian supaya setiap anggota sistem makanan kami bersedia untuk berkembang maju. Didorong oleh tujuan kami untuk memperkayakan kehidupan mereka yang menghasilkan dan mereka yang mengambil, kami memahami bahawa, untuk berkembang, kita mesti bekerja bersama-sama.

Belajar lagi