Teres beras di Vietnam

Komitmen untuk Kemajuan yang semakin meningkat

Kami membawa kita kehadiran global, pengetahuan mendalam dan sumber yang pelbagai supaya ladang boleh berkembang, menggerakkan dunia kita ke hadapan.

Didedikasikan untuk pertanian

Corteva Agriscience™ adalah satu-satunya syarikat agriscience utama sepenuhnya yang didedikasikan untuk pertanian. Dengan menggabungkan kekuatan DuPont Pioneer, perlindungan tanaman DuPont dan Dow AgroSciences, kami telah dimanfaatkan minda dan kepakaran dalam bidang pertanian yang telah mendapat lebih dua abad pencapaian saintifik.

Dua petani yang memegang salad

Tujuan Kami

Untuk memperkayakan kehidupan orang yang menghasilkan dan mereka yang mengambil, memastikan kemajuan untuk generasi akan datang.

Nilai kami

Kami didorong oleh kepercayaan dan tujuan kami, iaitu untuk memperkayakan kehidupan mereka yang menghasilkan dan mereka yang mengambil, memastikan kemajuan untuk generasi akan datang.

Memperkayakan hidup

Kita bertekad untuk meningkatkan kehidupan dan tanah. Sebagai pemimpin, kami meneruskan tujuan yang melangkaui kepentingan kami untuk memberi manfaat kepada masyarakat.

Berdiri tinggi

Kami adalah pemimpin yang bertindak secara berani. Kita menerima cabaran yang berhadapan dengan industri kita sebagai kita sendiri dan akan melangkah untuk memastikan pertanian berkembang dan terus hidup.

Ingin tahu

Kami membuat inovasi lumus. Kami mempercepatkan kadar inovasi kami untuk mewujudkan penyelesaian yang akan menghasilkan makanan berkualiti tinggi, sekarang dan untuk masa depan.

Membina bersama

Kita berkembang dengan bekerja bersama-sama. Kami menerima kepelbagaian dan kerjasama dalam usaha untuk membina satu syarikat dan menjangkau seluruh sistem makanan, mewujudkan nilai yang dikongsi.

Akan tetap

Kami sentiasa melakukan apa yang betul, mengekalkan standard etika yang tinggi dan menjalankan perniagaan dengan selamat dan telus.

Hidup dengan selamat

Kita menerima Keselamatan dan alam sekitar dalam apa yang kita lakukan.

Apa yang orang katakan

"Saya rasa wakil tempatan saya adalah sebahagian daripada pasukan saya."

Lelaki muda memandu traktor

"Saya tidak boleh mendapatkan segala-galanya yang dilakukan, jadi saya cuba mengelilingi diri saya dengan orang yang benar-benar baik untuk lebih baik perniagaan."

 

-Peladang

"Produk baru yang inovatif adalah apa yang perlindungan tanaman semua kira-

Saintis wanita memeriksa loji

"Ambil, sebagai contoh, produk semulajadi novel, spinosad, dan derivatif separa sintetik generasi akan datang, spinetoram. Profil persekitaran produk ini ' sangat menguntungkan, digabungkan dengan kawalan serangga yang sangat berkesan, kekal unik untuk pertanian hari ini."

 

 -Saintis penyelidikan, Corteva Agriscience™

 

 

 

"Teknologi telah memainkan bahagian yang besar dalam keupayaan kita untuk m

Petani lelaki memeriksa kilang tomato

"Kami telah melihat sejak lima tahun yang lalu lompatan yang ketara dalam semua peringkat hasil bidang, dan saya berfikir bahawa akan menjadi penyumbang nombor satu untuk kita dapat terus berkembang dalam keupayaan kita untuk memperluaskan dan terus berkembang. "

 

-Peladang